Klubmesterskaberne 2024 - Senior/Veteran/Motionist

29-04-2024

Vi har i år 64 deltagere, og vi skal afvikle over 100 kampe. Det betyder at opvarmning foregår før kampstart. Vi spiller i begge haller, men der vil være ledige baner til opvarmning.

Tiderne er som i enhver badmintonturnering vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan ske, såfremt det giver mening for turneringsafviklingen.

Der er 6 kampe, som ikke fremgår af programmet. Det er bronzekampe i de følgende kategorier: HSA, MixA, HSB, HDB, HSC og HDC.

Disse kampe er mellem 2érne i hver pulje, og spilles sideløbende med finalen i samme kategori, hvis ikke andet aftales.

---

Betal 75kr. pr. række til box 8965BD 

---

//Signe

Link til årets klubmesterskab.

Læs mere

TRÆNING I VINTERFERIEN!

08-02-2024

I næste uge har du selvfølgelig mulighed for at træne, så du kan komme i hallen og smadre fjerbolde og hygge dig med vennerne. De normale træningstider er aflyst i uge 7.

Se nedenfor hvornår du kan komme i hallen. Måske inviterer du far eller mor med i hallen til lidt spil i "åben hal tiderne".

 

Tirsdag i gamle hal:

Alle Barnspillere og Ung-Teen spillere, kl. 15.30 -17.30.

Åben hal for alle i nye hal tirsdag kl. 16-18.

 

Torsdag i nye hal:

Alle Barnspillere og Ung-Teen spillere kl. 16.00 -18.00. Minitonspillere er også velkomne med en forælder.

 

Åben hal for alle i gamle hal torsdag kl. 16-18.

Miko er træner tirsdag og Bjarne er træner torsdag.

 

Søndag den 11. februar er en normal træningsdag for Mikroton og Miniton. Der er ingen træning søndag den 18.2 i uge 7.

 

God vinterferie! ☺️🏸

Venlig hilsen

Trænerteamet og Ungdomsudvalget.

Læs mere

Sæsonstart for ungdom

31-07-2023

Hvert år deltager omkring 250 spillere i vores ungdomsafdeling, uanset om de er begyndere, let øvede eller erfarne badmintonspillere med mange års erfaring. Der er plads til alle, der har interesse for badminton.

I GSB vægter vi følgende aspekter højt:

1. Skabe sjove oplevelser!
2. Tilegne sig ny viden og færdigheder!
3. Opleve spændende og nye begivenheder!
4. Danne nye venskaber på tværs af aldre og spillefærdigheder.
5. Udvikle sig både som badmintonspiller og som individ.

 

Her kan du bl.a. læse vigtig information om Tilmeldning, Træning, Holdkamp, Åbne Turneringer, Sociale Arrangementer, Klubmesterskab, Ny som badmintonforælder, Vores ungdomstrænere og Periodeplan til spillere og forældre i forbindelse med sæsonstart.

 

 

Velkommen

Læs mere

Kom til Senior Holdkamp

28-04-2020

I løbet af en sæson, har vores dejlige seniorhold holdkampe på hjemmebane og du kan være med og heppe! Hvor det er muligt at heppe og tælle bland andet på klubbens trænere for hvergang du tæller en kamp, så har du mulighed for at vinde premier med gratis sodavand og andre gode gotter.

Læs mere

Frivillig i klubben

11-01-2024

At være frivillig i en klub er en givende og berigende oplevelse, der går langt ud over blot at bidrage med ens tid. Det er en følelse af fællesskab, engagement og meningsfuldhed, som beriger både ens personlige liv og lokalsamfundet som helhed.

At være en del af en klub som frivillig åbner døren til en verden af muligheder for personlig vækst og udvikling. Den følelse af at give til andre, uden at forvente noget i gengæld, skaber ikke kun en dyb tilfredsstillelse, men det styrker også ens egen følelse af formål. Man bliver en vigtig brik i fællesskabet og får mulighed for at påvirke og forme aktiviteterne i klubben på en positiv måde.

Fællesskabet i klubben er ofte hjertevarmt og stærkt. Sammen med andre frivillige deler man ikke kun opgaver og ansvar, men også smil, latter og øjeblikke af glæde. Det at arbejde side om side med ligesindede, der deler ens passion og entusiasme, skaber bånd, der går ud over blot det praktiske samarbejde. Det bliver til venskaber og et netværk, der kan vare livet ud.

Den frivillige indsats i en klub skaber også en følelse af stolthed og tilhørsforhold. Når man ser resultaterne af sit arbejde og mærker den positive effekt, det har på andre medlemmer eller lokalsamfundet, føler man sig virkelig værdsat og betydningsfuld. Det er en påmindelse om, at selv små handlinger kan have stor indflydelse.

Derudover åbner frivilligt arbejde i en klub op for nye færdigheder og erfaringer. Man kan lære alt fra organisatoriske færdigheder og ledelse til samarbejde og problemløsning. Denne bredspektrede læring er ikke kun berigende for klubben, men også for den enkelte frivillige, der kan tage disse kompetencer med sig videre i livet.

Alt i alt er det at være frivillig i en klub en investering i fællesskabet og i ens egen personlige udvikling. Det er en rejse fyldt med meningsfulde øjeblikke, stærke relationer og en følelse af at gøre en forskel. At give af sin tid og energi som frivillig er ikke bare en opgave – det er en givende oplevelse, der varmer hjertet og skaber varige minder.

Vi ses i hallen 

Læs mere

Vores sponsorer