Sponsorer

På vores sponsorside kan du udforske og lære mere om de fantastiske virksomheder og organisationer, der støtter vores klub.

Klubbens sponsorer

Ønsker du at støtte vores klub som sponsor? Tøv ikke med at kontakte os!

CONTACT OS

Advokat Henrik Perregaard

Sponserer klubbens ungdoms-, senior- og veteranhold

Advokat Henrik Perregaard Speciale:
Straffesager Person-, famile- og arveret, herunder Dødsbobehandling Separation og skilsmisse, Ægtefælleskifte, Forældremyndighedssager, Ægtepagter og Testamenter.

Victor

Victor er tøj- og boldleverandør til alle klubbens afdelinger. Gennem klubbens aftale sponsorerer Victor desuden præmier til klubbens åbne turneringer.

Mona Lisa Pizzaria

Mona Lisa Pizzaria er ny sponsor i GSB og fremover vil støtte klubben både økonomisk og med forplejning til mange af vores arrangementer!

GSB's medlemmer opfordres til at også at støtte Mona Lisa Pizzaria den anden vej, når der skal hentes take-out 🍕🍟🥙🍔 og til dette, så giver Mona Lisa 15% på ordren, hvis man bestiller med rabatkoden "KADIR25" på deres hjemmeside!

Besøg dem

Rabatkode: KADIR25

Madhus24

Madhus24 ligger hvor Søborgs ældste kaffebar tidligere lå. Vores mission med dette sted er rummlighed, nærhed, stolthed og masser af store smil.
Herfra driver vi også alt vores catering.

Madhus 24 drives af de to ildsjæle Heine Aksel Kristoffersen og Kenneth Per Overgaard
Heine er manden som i møder på gulvet med det store smil.
Kenneth er kokken, der styrer køkkenet, som får mundvandet til at løbe i vand. Sammen får vi drømme til at gå i opfyldelse.

Fik-Ret

Fik-Ret er Søborgs lokale familierestaurant & café med en hyggelig og afslappet stemning. Fik-Ret er mødestedet fx. efter træning eller holdkampe, hvor man ønsker plads til hele holdet og alle tilskuerne. Fik-Ret har en varieret menu, hvor alle kan finde sin livret.

Adresse: Søborg Hovedgade 77, 2860 Søborg

 

Besøg dem

Mr.Wine

Mr. Wine, som er drevet af en af GSB's tidligere medlemmer Henrik "Storebas" Bjerring Knudsen, støtter Gladsaxe-Søborg Badmintonklub til klubbens arrangementer. Henrik er vinentusiast og tilbyder vine, vinsmagninger, vingaver for enhver smag, så ræk endelig ud til Henrik, hvis du vil have et uformelt og ærligt vinarrangement eller vin til din næste fest!

Besøg deres Facebook

Vores sponsorer