GSB's sponsorer


Advokat Henrik Perregaard sponserer klubbens ungdoms-, senior- og veteranhold

Advokat Henrik Perregaard Speciale: Straffesager Person-, famile- og arveret, herunder Dødsbobehandling Separation og skilsmisse, Ægtefælleskifte, Forældremyndighedssager, Ægtepagter og Testamenter.

Victor

Victor er tøj- og boldleverandør til alle klubbens afdelinger. Gennem klubbens aftale sponsorerer Victor desuden præmier til klubbens åbne turneringer.

Mona Lisa Pizza

Mona Lisa Pizza er ny sponsor i GSB og fremover vil støtte klubben både økonomisk og med forplejning til mange af vores arrangementer!

GSB's medlemmer opfordres til at også at støtte Mona Lisa Pizza den anden vej, når der skal hentes take-out 🍕🍟🥙🍔 og til dette, så giver Mona Lisa 10% på ordren, hvis man bestiller med rabatkoden "GSB10" på deres hjemmeside!

Hjemmeside: https://monalisa-2860.dk/

Rabatkode: GSB10

Madhus24


Madhus24 ligger hvor Søborgs ældste kaffebar tidligere lå. Vores mission med dette sted er rummlighed, nærhed, stolthed og masser af store smil. Herfra driver vi også alt vores catering.

Madhus 24 drives af de to ildsjæle Heine Aksel Kristoffersen og Kenneth Per Overgaard
Heine er manden som i møder på gulvet med det store smil. Kenneth er kokken, der styrer køkkenet, som får mundvandet til at løbe i vand. Sammen får vi drømme til at gå i opfyldelse.

Madhus24, Søborg Hovedgade 24, 2870 Dyssegård
Tlf.: 31254689 / 22288080
Mail : info@madhus24.dk

Fik-Ret

Fik-Ret er Søborgs lokale familierestaurant & café med en hyggelig og afslappet stemning. Fik-Ret er mødestedet fx. efter træning eller holdkampe, hvor man ønsker plads til hele holdet og alle tilskuerne. Fik-Ret har en varieret menu, hvor alle kan finde sin livret.

Adresse: Søborg Hovedgade 77, 2860 Søborg

Hjemmeside: https://www.fik-ret.dk/

Mr. Wine

Mr. Wine, som er drevet af en af GSB's tidligere medlemmer Henrik "Storebas" Bjerring Knudsen, støtter Gladsaxe-Søborg Badmintonklub til klubbens arrangementer. Henrik er vinentusiast og tilbyder vine, vinsmagninger, vingaver for enhver smag, så ræk endelig ud til Henrik, hvis du vil have et uformelt og ærligt vinarrangement eller vin til din næste fest!

Hjemmeside: https://www.facebook.com/thewinefaciltator/

 

Bliv medlem
Du finder information om hvordan du kan blive medlem af klubben via nedenstående link.
Bliv medlem

Sponsorer


Besøg vores officielle side
Besøg vores ungdoms side
Gladsaxe Søborg Badmintonklub | Gladsaxevej 200 | 2860 Søborg